kornblå klänning

hittade denna fina på shoppingkvällen igår. Tänkte ha den imorgon när vi firar att Elins 18 fyllda år tillsammans med en svart kavaj & höga klackar.

Ikväll är jag bjuden på jätte god mat sen blir det förmodligen dippkväll :)

Trevlig kväll!!


28 September

kom nyss hem från dagens dans. Var på mi fiesta idag och Ragga igår och det är ju hur kul som helst. Kanske man kan börja gymma lite på det här också och bli lite fit inför beach 2012 ;) ... haha nästan ett måste!

Ska hoppa in i duschen,äta något sen lägga mig i tid och läsa igenom religionen som vi har prov på imorgon. Så ska jag även försöka göra något åt mina sömnproblem så jag slipper må dåligt imorgon..

God natt! /


Körkort - What a day

Tog körkort idag så är såå glad!! Har spenderat mesta dagen i bilen med allt ifrån småkusinerna, vännerna och la familia.. Har varit i Rista hos alva & i Stora Skedvi hos pappa Susanne och mina små änglar. Har typ varit överalllt idag känns det som, men nu har jag landat hemma och har lyckats fått den värsta huvudvärken någonsin så ska snart sova.

Tack för alla fina Gratulationer idag, alla stöttande människor, tårtan, kramar, presenten och allt.

Helt underbart

<3

Mina tre små busungar i bilen



mobilblogg;

ungefär såhär pigg har jag varit idag.. kvällen fortsätter i samma stil


24 September

Idag var jag mamma & Alva ner på kupolen en sväng. Jag lagade min jetset som gått sönder och köpte ett par skinnstövletter från Scorett.

De linkar mina söndriga som jag hade innan. Dock är dessa i skinn och en annan modell, nästan lite tantiga
but I like it





Här om dagen

Följde med mamma till stallet och hälsade på dessa godbitar.


Studentkommitén

Jag & Sarah var förbi Waynes, köpte oss en varsin latte och har spenderat eftermiddagen med att beställa studentmössorna. Nu börjar man känna att det snart är vår tur!! Lovely

Slutar om en stund så då ska jag hem och vila lite innan kvällens planer.
Trevlig Helg!!


feathers


Victoria's Secret

Fick hem mina produkter från Victoria's Secret idag. Jag köpte min favoritdoft Pure Seduction och gud vad gott det luktar. Läppglanset smakar till & med gott






Samsung Galaxy S II

Idag ringde jag till Expert igen som haft min mobil på lagning i snart 5 veckor och skulle kolla status om de visste något om den. Så säger tjejen att hon ska kolla med sin lagerkille och ringa tillbaka. Ja visst tänkte jag..
Men så ringde hon efter en kvart och sa att mobilen var borta och frågade om det det var okej att jag fick en samsung Galaxy II istället. "Vill du ha en vit eller svart"

Helt sjukt och visst ville jag det!!

Gick från att hata till att älska expert på 10 sek





älsklingen är såklart på plats


19 September

Var och fick en timmes massage under kvällen idag. Det var hur skönt som helst och verkligen bevövligt innan min nacke kolappsade





18 September

En månad kan gå väldigt fort, som om vi inte ens var där. i just miss you, thats all

vit helg

Ännu en lugn helg.. gud så duktig jag har blivit då! Sitter för tillfället och pluggar lite. Fortfarande i pyamas och tänkte inte ändra på det idag.. blir skönt att slippa byta ikväll när jag ska lägga mig ;)

snygg

16 September

idag var jag och min moster och hämtade mormor & morfar som kom hem från kryssningen de åkt på i över två veckor nu. Det var hemskt kul att träffa dem igen och de var lika goa som vanligt. Har saknat dem och är så glad att ha dem tillbaka! <3

Nytt från Mary Kay

Köpte lite saker från Mary Kay förra helgen som jag fick hemskickat nu i veckan, lovely! Mary Kay är mitt absoluta favoritmärke och det kan jag rekomendera starkt till den som är mån om sin hud och inte vill förstöra den med dåligt smink!


Foundation primer, Concealer, Foundation




precis som jag vill ha den, mattsvart och helt underbar

[  R8  ]

JK

natti natti says me and man




15 September

gick hem från sista lektionen och har legat i fosterställning pga mensvärk.. dör lite

Poncho

Blir så sugen på att köpa en ny poncho, frågan är ju bara vilken färg? enfärgad? mönstrad? osv.. En vän till mig hade köpt en i cerise vilket var riktigt snyggt! Får klura lite på det där med hur den ska se ut
Tänkte visa några höstfavoriter jag inte skulle tacka nej till. Alla från Patrizia pepe

12 September

Fick sovsällskap av alva igår så vi åkte gemensamt till falun imorse och jag hade endast en lektion på 2½ h. Sen var jag hem en sväng innan dansen och fixade lite. Rätt chill dag

-

Jag ska inte dricka en enda droppe alkohol tills jag har tagit körkort.

Nelly shoes

Måste säga att Nelly har löjligt snygga skor till hösten. Och ingen av dem är av den dyra prisklassen heller, hur bra som helst!
Alla dessa skor ligger på 399 kronor
Janie
Amida
Amineh
Leopold
Ami

Mango, ananas, melon & The September Issue

gottar mig



10 September

Somnade om efter jag ätit igår och vaknade vid elva morse. shit vad utslagen jag var! Dagen i sig har bestått av plugg och liknande.. inte alls så kul men man gör det som behövs. Ikväll blir det en till lugn kväll för min del, riktigt skönt faktiskt. Ska slå på en film och äta lite gott till det tror jag

Imorgon lär jag upp i tid, har en hel del saker att ta tag i och sedan kommer lite vänner och en hudvårdskonsult ifrån Mary Kay :)

9 September

vilken dag! Var i skolan tills lite efter tre och då kom mamma och hämtade mig och jag körde hem. Jag var så trött efter skolan så jag skulle lägga mig och vila "en liten stund", men jag vaknade för en timme sen efter att ha sovit näsyan fem timmar och är helt yr i kolan.. trodde det först var lördag när jag vaknade.
Jag insåg även nyss att jag inte ätit något sen lite godis vid tvåtiden så det är nog dags att göra något åt de. Ska nog steka på lite zuccini & champinjoner och göra någon god dipp till det. mums

"

"I believe that everything happens for a reason. People change so that you can learn to let go, things go wrong so that you appreciate them when they're right, you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself, and sometimes good things fall apart so better things can fall together."

-Marilyn Monroe

resultat

vi har haft en uppgift i skolan där vi skulle skapa en accessoar genom att återvinna gammalt material. Det skapades många fina smycken och liknande av es09 och uppgiften var väldigt kul. Jag gjorde ett stort krag-halsband, av mockatyg, en gammal väska som stabiliserar, tomma aluminium burkar som jag vänt ut och in och en gammal bordstabett. Sedan har jag klippt, limmat, hammrat, pusslat och knepat ihop det

7 September

Jag var ute och körde lite med mammsen efter skolan och försökte hämta ut min mobil som inte är klar än.. för dåligt
Sen åkte jag hem och fick besök av Alva så jag lagade ugnsrostade grönsaker med potatisklyftor och fläskfile med champinjoner+ knäckäppelpaj till efterrätt. Huur gott som helst verkligen och nu är jag så mätt så jag vet inte vad..

6 September

Har nyss stoppat i mig lite käk och ska snart lägga mig. Jag var i Falun rätt sent idag efersom jag och Alvis var på dans. Vi var på Ragga för första gången idag och det var ju hur kul som helst. Blir nog riktigt bra det där ;)
Jag är ääven så himla nöööjd över en sak. Jag kan tyvärr inte säga vad men fan vad nöjd jag är. Lägger mig med ett leende på läpparna ikväll

skinny love

underbart fin

4 September

Gårdagen var riktigt kul och helt galen. Jag var på etage med mina vänner och det var sjukt drag där. Mycket yrt och en hemsk baksmälla idag. Har spenderat dagen hos Carro, vi har tagit det lugnt, ätit pizza & sovit. gott :)

Lyssnar för tillfället på Justin Bieber och pratar med en person jag saknar..

God Natt

"Det är okej att känna"


3 September

Nyss kräftskiva och snart bär det av till Falun för trevligheter

2 September



trött & sliten tjej som nyss kom hem från en Tacokväll i mockfjärd med lite vänner.
Mycket trevligt!
Nu sitter jag i morgonrock med en kopp tee(ovanligt) och håller faktiskt på och somnar.. första riktiga skolveckan har verkligen tagot på krafterna så det blir en tidig kväll för min del.

Imorgon däremot blir det utgång i Falun ;)


fa fa l’americano !


RSS 2.0