Helgen, Modevisning, Utgång

Helgen har varit bra!! Modevisningen gick jätte bra och Jenna var hur snygg som helst. Tusen tack att du ställde upp som modell <3

På kvällen begav vi oss hem till Elina för att fira henne som fyllde 18 igår och gick sedan ut. En av de bättre utgångarna måste jag säga. Men gud vad konstiga vissa personer är. jag förstår mig inte på dem







28 Oktober

Vilken lättnad säger jag bara! herregud. Fick lov idag och det ska bli hur underbart som helst. Ska fan sova i en vecka.

Jag kom hem från Falun för ett tag sen där vi hade genrep inför modevisningen imorgon. Hela klassen ska visa 2 outfits de gjort var, en showpiece och en trend/höst outfit. Jag är så himla glad att jag är klar med mina två outfits och så himla glad att jag har den bästa modellen. Min showpiece är en klänning jag sytt och trend är en ihopstyliad outfit. Nu ser jag faktiskt fram emot modevisningen imorgon. Bilder kommer! Over & out

klänningen  fram








GRATTIS ALVA

Grattis hjärtat! nu behöverdu inte ljuga om att du är 17 längre ;) hahaha fick lov.
Fuskisen åker ju till gran canaria imorgon och spenderar två veckor där! Hur ska jag klara mig utan henne undrar jag..

Love u beauti


27 Oktober

gårdagen blev mycket lyckad. Vi var hos Alva och lagade Tacos och firade henne lite eftersom hon fyller år imorgon & sedan blev det utgång.
Idag var det dock mindre kul att gå upp men jag lyckades ta mig till skolan iaf så nu sitter jag här tröttare än någonsin. I eftermiddag har jag en hel del plugg att göra och så ska jag hem till Alvis och fira henne lite idag igen eftersom hon åker utomlands imorn :)

intressant

26 Oktober

Sitter i skolan och har precis haft matte. Ska bege mig hemåt snart och lämna/hämta lite saker inför kvällen. Ska hem till Alvis med några tjejer och äta middag eftersom hon fyller år på Fredag.
Sedan ska vi till etage och lyssna på loca people all night long


Vi tänker sällan på vad vi har, men alltid på vad vi saknar

Hade en väldigt dålig dag och var kvar i skolan och pluggade ända tills halv fem, fast jag slutade 4 timmar tidigare..

Men väl hemma väntade en fin överraskning. Min underbara Jake hade skickat  fina rosa blommor till mig!! Jag som verkligen älskar rosa blommor.

Helt sjukt vad gulligt, Tack mister!


23 Oktober

Har kollat på Hannah som spelade handboll idag och skissat/målat kollektionen under kvällen. Detta kommer bli en mördarvecka i skolan så klagomål kan förväntas...
Bara att bita ihop




22 Oktober

Har varit barnvakt åt mina undebara kusiner ikväll. Vi har lagat mat, myst framför tvn och ätit massa gott till det. Fick även finbesök av en mycket omtyckt person under kvällen vilket gjorde mig väldigt glad <3

himla mysig kväll

pratar med Alva i telefon, vi pratar om killar och så slänger hon ur sig

"jag vill inte ha något slaffsigt lamm alltså.. jag måste ha en riktig bagge"

mysigt

kvällen blev inte riktigt som trott utan jag följde med malin hem till amanda där även jatou, susanna & Alexandra var. Kvällen bestod av idol, vin, kortspel, kattungar och en hel del skratt.

Amanda hade 3 små söta kattungar hemma hos sig och en av dem var så himla mysig och låg och sov på mitt bröst. Jag har egentligen väldigt svårt för katter men denna lilla pocahontas var verkligen ett undantag och helt underbar.

mysis


Soundtrack

så mysig & fin


modell, make up & hår till Eco bazar


19 Oktober

Sitter fortfarande kvar i skolan och skissar lite på min kollektion. Snöaktivitet/ preppy man.. Vem vill ens ha en sån kollektion? nej dåligt av lärarna att tvinga oss göra detta.. Ska ta mig hemåt när jag e klar och hämta mallan så vi kan åka till lovisa och lämna pengar för studentkryssningen. Sen är det dans ikväll igen, mkt kul.

Min vecka har förövrigt varit sämsta någon så jag hoppas det vänder snart och blir något bra av helgen..
Göteborg eller ej det är frågan?

godnatt

ska skjuta mig själv sen sova.. god natt

jag bär tyngden utav rymden ändå finns du i mitt hjärta

nyss hemkommen från dans med min Alva. Har hunnit duschat, ätit lite och bosatt mig i soffan framför favoriten desperate housewives.
bild sen i lördags
jag jennifer & Lovisa
<3

16 Oktober

klockan är halv sex och jag sitter fortfarande i morgonrocken. Sov till klockan tre idag & gårdagen var inte en av de bästa precis

dagens räddning


hjärtat säger ja men hjärnan säger nej

Tar det lugnt ikväll med min fina moster & kusinerna. Vi ska bada jacuzzi, äta gott och bara mysa.

Imorn däremot inte så lugnt utan det lutar åt utgång med tjejerna.

Trevligt


Eco Bazar

Jag kom nyss hem från Jenna efter att ha testat klänningen jag håller på och syr tills Eco Bazar visningen. Jag ändrade en del saker och nålade insnitt och liknande så nu ska den bara sys ihop imorgon sen är den så gott som klar! Riktigt skönt, sen är det bara att börja på nästa..
Jag har gjort en antikt inspirerad klänning av gamla gardiner och tyg. Den är väldigt bar i ryggen med fina flätade band i vit spets & satin. Här är en lite sneak peak men jag vill inte visa för mycket innan den e helt klar.
pusss


12 Oktober

Är förkyld och hemma från skolan idag. klockan är 12:19 och jag har redan hunnit äta 4 gånger. Sitter och dricker tee nu och kom nyss på mig själv med att fundera på vad det blir för lunch. Vad kul jag har

without u


confused....

ååh jag blir så förvirrad. En del saker som händer är så braa medans en del andra är så dåliga.
Balans Tack

10 Oktober

sitter för tillfället och håller på med lite projekt jag startade för ett tag sen. Blir nog riktigt bra det här! :)

9 Oktober

igår var vi på inflyttningsfest hos Jens och gick sedan ut på Klin. Det var många glada och trevliga på festen och även ute på Klin. Yr men jätterolig kväll!

Idag var jag förbi och hämtade min väska jag lyckades glömma igår och blev kvar med alex & jens och tittade på film ett tag. Sen har jag även varit och ätit tårta hos Ove som fyller år idag. nomnom

Ska försöka få i mig något ätbart nu & sen tänkte jag dyka ner i sängen och säga tack för idag. Jag har ju mått bättre..


bild på mig och hjärtat
<3

8 Oktober

är med Alva och vi ska snart bege oss ner mot stan för inflyttningsfest.

Trevlig kväll!!!


6 Oktober

Hemma efter en lång trött skoldag. Snart kommer Sarah & då ska vi fortsätta plugga..




-

Fan vad jag har tränat idag! Nu blir det en lång dusch & sen väntar en nybäddad säng

natti natti

5 Oktober

Dagen börjjade hemskt och jag var tröttare än någonsin.. Men ju mer den gick desto gladare & piggare blev jag. På modelektionen så kom jag äntligen igång med min klänning tills visningen och efter det hade jag, Emmy & Sarah möte med Roza ifrån Socialdemokraterna. Vi tog en fika på Waynes tillsammans och det var ett mycket givande möte.

Dax för dans nu!

aj

jag måste nog ha varit dagens räddaste patient idag. Trodde bara att ja skulle få prata med en läkare men så fick jag träffa en ny läkare som skulle ta blodprov i armen. Trodde jag skulle spy när jag fick höra det.

Jag med världens lägsta smärtgräns är så töntig och svimmar ju bara jag ser en nål. Men hon var rätt duktig och lugnande och det slutade iaf med att jag fick fick ligga på en sjukhussäng och ta provet. Stackars sjuksköterska alltså

fin arm

God morgon världen



Idag ska jag till farbror doktorn, skolan, plugga, träffa Alva & dansa ragga.
Ha en bra dag! :)

barnprogram & kvällsmys







Älskar att umgås med mitt lilla hjärta

3 Oktober

Det fick bli en hemmadag idag. Ska försöka få lite plugg gjort och sen ska jag och hälsa på småsystrarna.

Jag klickade nyss hem ett serum som ska få fransarna att växa. Ska bli intressant att se om det blir något resultat. Färe & efter bilder dyker upp.

M.W

2 Oktober

Hade riktigt kul igår kväll med vännerna! Dagen i sig har dock inte varit lika rolig. Har mått sisådär som man förtjänar och sovit en hel del, mkt skänt! Min ängel Malin kom hit och väckte mig och hon hade pizza och massa med sig. Underbart gott!

1 Oktober

Jag vaknade av att Carro härjade imorse och skulle upp.. Nu har vi just ätit ordentligt med frukost framför tven och ska snart plugga lite matte.. inte det roligaste men har prov på tisdag så är illa tvungen.

Har en del att fixa inför kvällen sen också så idag blir det inte mycket tid över till annat. Är bra taggad inför ikväll så det här kan inte bli annat än bra.. Trevlig kväll mina vänner!

bra stavning på mor & dotter


RSS 2.0