sunday evening

Kul kväll på Klin igår. Många välkända ansikten där vilket gjorde kvällen riktigt bra. John Dalbäck var nog bra, i think. Märkte dock inte av honom speciellt mycket men.. jag hade väl tankarna på annat vid det tillfället.

Idag hade jag sällskap och vi tog det lugnare än någonsin. Sen var jag även på Coco Thai med mestadelen av släkten vilket var jätte gott.

Bra helg med andra ord

Stockholm

Fick ett samtal i torsdags av två tjejer som tyckte att jag skulle komma till dem i Sthlm. Sagt och gjort packade jag väskan och satt på tåget mot huvudstaden två timmar senare. Vi myste, shoppade, var ut.. lite av varje och även fast jag inte gillar staden speciellt mycket så hade jag två mycket fina dagar där med två fina personer.

Ikväll är det lite firande av Elin samt utgång som gäller. John Dalbäck ska spela på Klin så det blir nog riktigt bra det här :)

bild från igår innan vi gick ut



headache

Har en huvudvärk som inte är att leka med. HAr druckit massa vatten, tagit tabletter masserat vilat.. ja allt. Lär nog sova fy vad jobbigt

eller ;)

-


ska nog köpa en ny kavaj



Rensade hela garderoben så nu är det äntligen lite ordning och reda. Har fyllt två fulla kassar med kläder som ska skänkas bort och skickade även med Josefine något plagg hem :) Resten av dagen har spenderats med fina Josefine+ lite fler folk.


bastu och årets första dopp

Blev en lite inpulsbestämd kväll med grillat, bastu, bad och trevligt folk. just hoppat i min nya dress och myser med en kopp te nu.

Fin kväll Fin min
mamma kines pappa japan







vad svårt det blev nu, vilken e bäst ?



:(

Vet inte vad som händer med världen men det är skrämmande!!

Idag har mina tankar gått till Norge. Jag får ont i magen och mår dåligt över det som hänt. Jag förstår inte hur man kan göra en sådan sak.. Kan inte ens tänka mig hur hemskt det måste vara för de anhöriga och involverade... Stackars dem :(

Vila i frid


-

det känns konstigt att vara hemma när det inte känns som hemma. Ledsen över att lämna Göteborg och alla där, tråkigt att jag missar festen imorgon och Steve Angello nästa vecka. Men tillbaka till verkligenheten.

Det löser sig, det gör det alltid

12 Juni

Ledsen för min hemskt dåliga updatering men jag har varken haft tid eller tillgång till dator!!
Jobbar på heden i intersporttältet vilket faktiskt är riktigt kul. Förra veckan var det partille cup och då kom bästa Alva som var med i cupen och hälsade på!! Denna vecka packar vi ner partillegrejerna och packar upp Gothia tills nästa Vecka då det börjar. Jobbar väldigt långa dagar men har riktigt sköna arbetskamrater så det är inte så jobbigt som det kanske borde vara ;)
Tråkigt inlägg men orkar inte engagera mig speciellt mycket, trött efter jobb.
Trevlig kväll :)

Måndag. Hejdå Borlänge, Hej göteborg

Veckan har varit riktigt bra och jag har träffat otroligt mycket nytt trevligt folk. Veckans höjdpunkt var Daniel Adams-Ray och jag lyckades hamna längst fram! riktigt nöjd. Han var så fin och så bra så ;) Tack till alla personer som gjorde denna veckan, speciellt Malin Anna Danielle och Emma. ni är guld värda tjejer <3

Nu har jag äntligen packat klart och tror jag har fått ner halva mitt rum i resväskan, frågan är bara hur jag ska orka väskan ner..  Det ska bli hemskt skönt att komma ifrån detta skitställe, men även tråkigt att lämna vissa! Kommer sakna både en och annan

kommentar

Tacktack, klänningen är ifrån Bikbok :)

två hemskt suddiga bilder från i fredags




RSS 2.0