29 Augusti

har precis duschat och sitter med en kopp tee i handen nu. Kaktus-Apelsin, nån ny smak mamma hade köpt hem, riktigt god faktiskt!!

Dagen i ära har innehållt mycket! Jag var i skolan för en lektion då vi var och tittade på Karin Ferners utställning, sen lunchade jag med min moster, fikade med min mormor & morfar, och åkte sedan tilllbaka till Falun och träffade Alva. Vi var(tro det eller ej) och dansade idag. Verkar riktigt bra det där!

Nu måste jag packa eftersom det blir övernattning i Falun imorgon.

Puss & godnatt från mig och min toyboy




-


26 Augusti

Fredag morgon och snart helg.. känns verkligen skönt! Började nyss min första riktiga lektion som är Samhällskunskap, vi går igenom betygskriterier nu och jag känner mig inte speciellt engagerad för tillfället så varför inte blogga.

Jag hade tänkt ha en vit helg och bara ta det superlugnt, nu vet vi det. Trevlig helg

fika + shopping

Träffade en gammal vän jag inte sett på ett bra tag efter skolan och tog en fika. Vi pratade om allt som hänt sen senast över en varsin latte och hade allmänt trevligt. Efter gick vi i affärerna en sväng och jag hittade nya byxor, örhängen och lite produkter till håret.

nu blir det äggmacka och ett avsnitt av solsidan innan bedtime

25 Augusti

idag var jag och Sarah sådär underbart töntiga när jag sprang på min man på stan idag ;)




Var bara i skolan i någon timme för lite information för det kommande året. När vi slutade kom tidningen dit och ville intervjua några elever angående resan till London. Trött fin och fräsch  efter regnet ställde man väl upp, älskar hur kamerakillen fotade oss som om han sköt med en kulspruta också.. kan nog bli intressant det här

slarvig fläta, svart & leopard fick stå för dagens




24 Augusti

idag sov jag liite längre än planerat men tog mig ändå ner på körskolan en sväng. Tur var väl det för när jag satt där och skulle plugga ropade dom upp mitt namn eftersom jag tydligen hade körlektion.. Tjejen med koll.
När jag kom hem fick jag besök av min fina vän och vi pratade en hel del, åt, kollade film och liknande.

Nu ska jag ha onsdagsterapi innan skolan börjar med mango sorbet och film

Jag behöver hela mig, så jag kan ge dig hela mig när allting börjar om

.. två absoluta favorier, jag älskar dessa versionerna

Daniel



Oskar




Pocahontas



Caroline kom hit och spenderade dagen med mig så vi tog det bara lugnt och kollade på film, bl.a Pocahontas.
Så himla fin film


22 Augusti





Bilderna är precis lika klara som min hjärna nu

Vaknade upp efter en jobbig dröm och har haft en väldigt lugn dag idag, inte haft så mycket ork till annat

Jag följde med mamma till vetrinären under dagen och träffade Sarah och Amanda på kvällen. Vi kollade film och fikade och sånt, såg på "Eagle eye" & "Trust"! Två filmer jag varmt kan rekomendera!!

dags att sova!

natti natti

Alexander McQueen







Boston Collage

som jag skrivit tidigare så kommer tröjan från Cubus, vet dock inte om den finns kvar!

another place, another time, another world, another life

två utekvällar i rad resulterar en mycket trött Malin. En tråkig nyhet dök även upp idag.

chips, grönsaker, dipp, soffan filtar & en bra film blir min eftermiddag

21 Augusti

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Lindas födelsedag hurra hurra hurra





Du är så fin & jag älskar dig av hela mitt hjärta

Ser ut som att jag ska åka till London en vecka, Lovely

Kolla denna artikel!!


I dreamed that I fell asleep next to my prince last night


18 Augusti

Sagt & gjort! Rådis var lika trevligt som vanligt.

Idag krigade jag mig upp likt en zombi vid sjutiden och begav mig till mina kusiner där jag har varit barnvakt hela dagen. Vid lunchtiden fick jag finbesök av två fina som åt med oss och sedan intog vi soffan välmående och snygga..

-

Det ser ut som om jag ska spendera kvällen på Rådis


we don’t sleep when the sun goes down, we don’t waste no precious time


16 Augusti

Har precis avnjutit en stor & god frukost ute i solen. Har en del att göra idag så ska snart bege mig ner mot stan.

Malin

Underbara älskade <3


Känslan av att galoppera mellan två fält i högsta fart är ju helt otrolig. Åh vad jag saknat det




15 Augusti

Det är alltid lika underbart att mötas av små springande tjejer som kastar sig i famnen på en.
Vi tog det bara lugnt igår när vi kom hit men hann ändå med en hel del saker. Vi busade med småttingarna, jagade får, mös med hästarna, bakade blåbärspaj, åt ostkrokar med gaffel och kollade på Borat innan vi somnade.
Idag ska vi nog rida, Mycket trevligt

Svar:

Tröjan är faktiskt från Cubus, så kolla där :)

new in

Har ju letat efter något att hänga mina armband på ett bra tag, och så när jag var i Grebbestad så fyndade jag denna fina.




14 Augusti

Vaknade upp bredvid Alva idag, vi var ut igår och hade en helt okej kväll. Har dock haft roligare utgångar. Innan vi drog till Klin var vi hos söta Malin som också hade fest, mkt trevligt.

Dagen i sig har inte bestått av mycket. Vi har bara tagit det lugnt, sovit, städat och sånt där. Snart ska vi åka hem till pappa och spendera natten där. Ska bli helt underbart att träffa småttingarna igen efter så länge. Lára fyllde 4 år när jag var på västkusten så min lilla prinsessa ska få lite paket och sånt :)





Malin x2



Malin x3




Kräftskiva

riktigt bra kväll igår, men helt sjuk också så det blir inga detaljer från den. Hemskt gott med kräftor måste jag säga, var dock fortfarande hungrig efter att ha ätit upp ett kilo

12 Augusti

Just kommit hem efter att ha spenderat dagen i Mellsta. Går fortfarande i pyamaslinnet och skulle nog fortsätta med det om det inte var så att jag skulle på kräftskiva ikväll.

Dags att börja fixa saker och ting nu

Trevlig kväll

Blev aningen sugen på att sticka utomlands












11 augusti

har precis landat i Mellsta efter att ha spenderat natten hos min bästa A. Vi hade en riktigt trevlig kväll med film, mat, prat och massa mys.
Vi har ju våra ilandsproblem jag och den tjejen så det är tur att vi har varandra att bolla med.. haha ;)
Nu sitter jag hos mormor och morfar som jag inte träffat på ett tag.
Underbart.
Vi har fikat lite och sitter och pratar om allt mellan himmel och jord.
love
M

Boston Collage

trotsade mitt köpstopp igår när jag hittade denna fina tröjan. Har fått en crush i usas flagga på sistone , skulle helst vilja ha den på alla mina kläderplagg men. Det skulle nog bli lite enformigt i think..




10 Augusti

Sitter nerbäddad i soffan med filtar och en kopp te, regnet verkligen öser ner ute men det är rätt mysigt ändå. Om några timmar ska jag iväg och kapa av manen och sen åka hem till Alva!! Blir en lugn och mysig kväll i guess :)

Now you can see him dancing Oh my god it's beautiful You can see him danicng with me



9 Augusti

Har spenderat kvällen med en vän som jag inte kommer få se på ett bra tag igen. lite mat, lite film, lite prat och massa skratt.

Lycka till min vän
<3

whitney

Fick besök av bästa Alva idag. Underbart att träffa henne igen efter 1 månad ifrån varandra!! Vi satt och pratade i flera timmar om allt som hänt den senaste tiden, fikade, sov.. ja allt det där som vi brukar göra!



Hunter

har varit ute efter ett bar stövlar ett bra tag, så igår köpte jag äntligen ett par nya. Kör på korta modellen av Hunter, dark olive. Rätt basic färg, men ett litet spänne på sidan piffar ändå upp dem. Diskreta och bra


8 Augusti

Nu har jag anlänt hemma igen efter flera härliga dagar på västkusten. Igår var vi ut vilket var riktigt kul! En av de bästa utgångarna jag haft faktiskt. Mår ju dessvärre mindre bra idag så bilturen hem var ju inte den roligaste.. men men nu måste jag verkligen lägga mig och sova. Natti natti

6 Augusti

Var till byn på förmiddan och fikade med gänget och sen har jag och Nils varit och snorklat.. mestadels han måste jag ju dock säga, jag kollade mest så det inte fanns maneter i närheten. Nu ska vi göra iordning oss för kvällen, äta middag bestående av kräftskjärts soppa, oststrån & krabba, och sedan göra staden.

Trivs här på Västkusten <3

5 Augusti

shopping

Idag var vi in till Grebbestad och shoppade och jag hittade lite smått och gott. En del kläder, men även smycken och lite inredning till rummet. Känns skönt att ha något från en unikt butik som inte finns här hemma!

Halvdålig bild på klänningen och lite rosé, älskar mönstret




4 Augusti

Idag har det varit jätte fint väder så vi bosatte oss på bryggan nere vid havet udner förmiddagen. Efter att ha badat i havet, fiskat krabbor, hittat sjöstjärnor och bara gottat oss tog vi båten till en mysig restaurang i närheten. Som pricken över i:et frossade vi i skaldjur under kvällen vilken var det godaste jag ätiti på länge. Jag har även nytt rekord i havskräftor.. mums






1 Augusti

kom nyss hem från en härlig dag vid sjön med mycket bad och en del sol. Nu längtar jag bara tills vi ska åka iväg till kusten och hälsa på. Det ska bli riktigt kul att träffa alla igen!! mamma ringde nyss och sa att jag inte fick packa med mig lika mycket kläder som jag brukar. Så jag kanske borde börja planera lite nu.. det brukar ju ta sin lilla tid för mig! så måste jag köpa en ny bikini+ringen pckså så det blir förmodligen en tripp till kupolen imorgon

RSS 2.0