Peace & Love!!

Veckan har börjat och det ramlar in människor från alla möjliga ställen. Återkommer med updates och bilder

fint


.

helt underbart att vakna upp och må bra idag! Ska äta lite frukost nu sen bege mig till pappa och träffa mina små änglar <3


gårdagen

var trevlig med väldigt god mat + sällskap + sommarvin

midsommar

trött sjuk osminkad tjej, men jag är glad för det. Blir en lugn dag med andra ord



börjar känna mig som tallbo när jag sitter och gör tummen upp i camen

torsdag

Hade ju halkbanan idag och det var hur kul som helst! Gick riktigt bra det där! Efter det mötte jag upp Emma på stan, vi fikade & kikade lite på stan. Himla Trevligt!!

Nu väntar sängen och imorn har jag min första sovmorgon på hela veckan!!! uuunderbaart så god natt

I hate you but I love you

rubriker & skit.

idag har jag varit i Strömsholm hela dagen med mammsen och morfar. Det var ridbedömning och sånt där som hör till hästbranchen, mammas häst var med och tävlade. Jag var mest med för att övningsköra en längre sträcka vilket gick riktigt bra!! Hade bara en liten tvist där gpsen sa en väg, mamma en annan och morfar en tredje.. jag satt och skrek då. hmm




3 viktiga

jag hade 3 viktiga artister jag skulle se under peace & love. Veronica maggio, Daniel adams ray & Deadmau5. Idag släppte de spelschemat för veckan och självklart jobbar jag väl när maggio spelar..  jävla kul

Ska stå längst fram när daniel spelar och sjunga mig hes(are) till alla hans låtar. Sen ska det bli helt jävla galet på deadmau5.. två saker planerade, resten av veckan får bli som det blir.

Lika bra att sova nu, så slipper jag hostan för ett tag

smittad

hostar och hostar. Rösten är itne heller helt bra än. Men vad gör man :) ska dränka mitt tee i honung nu. ciao

Where were we now

PREVIEW Avicii - Fade Into Darkness (Vocal Mix) by AviciiOfficial





I just haven't met you yet


Friday night

det blev en väldigt lugn kväll igår hos moster & kusinerna. Vi tittade på film och åt god mat och sånt där mys. Idag vaknade jag rätt tidigt av tuwas upprepande högljudda ord (FÅR JAG GÅ IN OCH VÄCKA MALIN NU?). haha min lilla söta. Har fått en hel del gjort och  fick även till en bra deal så jag tjänade pengar idag.. nice.

Vi tittade även på Pippi långstrump på de sju haven idag och gud, jag har ju helt glömt bort hur rolig pippi är!!

Gofisarna


sjukling

har gått och blivit förkyld så stannar nog här för resten av dagen


00:29

var ut i Falun igår med tjejerna+ lite killkommpisar. En mycket trevlig kväll med härligt sällskap och mycket av det goda. Väldigt mysigt! Idag var jag mindre pigg men carro kom hit  på eftermiddan så vi chillade, lagade tacos och så kom josse även förbi senare. Till slut låg vi alla tre helt utslagna i sängen och lyssnade på olika youtubeklipp.

Det är även så att  jag har en förmåga att bli av med rösten när jag är ut och nu har detta roliga hänt igen.. jag låter som en man numera.
Mycket charmigt
eller?



God Natt

new in



Onsdag

Vädret är helt hopplöst och väldigt tråkigt. Typiskt svensk sommar, hoppas dock att det vänder snart så man får njuta llite av sommaren också.. Nu är det knappt två veckor till P&L vilket är underbart!!

Ikväll blir det en liten utgång i Falun med tjejerna. Partyskorna hänger med

Henkepenke

Min bror Henrik tog ju studenten i fredags. Helt otroligt hur fort tiden går och nu är det ju bara ett år kvar för mig. Känns både bra och dåligt faktiskt.
Vi började dagen med att titta på utspringet, flakåkandet och sedan var det mottagning hemma med massa gott och trevliga personer. Senare åkte jag och Linda till Falun för att även fira Björn och var där ett tag innan vi tre åkte till stan och festade resten av kvällen

bjuder på lite bilder från dagen


Henrik


lite roligt, blandat kort. Mamma, henrik, jag, pappa och lillasyster

Henrik & Jonas

Henrik & Wiktor


Linda <3

Hannah & Henrik

Finally, I can see you crystal clear

det är egentligen så mycket saker och händelser jag har att berätta. Men jag håller det för mig själv ett tag till!

Lika bra känner jag



Etage

gårdagen slutade riktigt bra!! Vi åkte in till falun och studentskivan på Etage!! Riktigt skönt gäng där verkligen, tycker så mycket om människorna i Falun. Alltid lika trevliga. Det var dock en FÖR trevlig som bjöd på alldedes för mycket dricka.. mår mindre bra idag men det var det absolut värt ;)

delar en rätt yr bild, 3 flaskor i handen.. vad vare jag sa



Carro Jens och ja


måndag kväll

Nationaldag idag och grejer! Dock inget som jag har märkt av..

mådde skitkonstigt när jag vaknade och är fortfarande lite hes, allt som vanligt då. Imorn har jag körlektion, skola och förhoppningsvis studenskiva på kvällen. Har rätt trötta vänner bara ;) hehe.. Dusch insmörjning och tee nu, sen sova om det ska orkas upp imorn. chiao

hold my hand just in case and we will fade into darkness

jag kan inte sluta tänka på lördagskvällen. Helt jävla galet verkligen och jag är ÄNNU mer såld på Avicii. Lyssnar på klippet och tänker tillbaka på känslan när jag stod där mitt i smeten. Uuunderbart lyckorus


mäktigt


fan

jag hade världens chans iigår

ss


Summerburst

Gårdagen var heeelt galen. Stadion var full med snygga taggade människor och Avicii var lätt höjdpunkten.


Tim berg, bli min man

Still got the rush when I'm alone

Kvällen kommer spenderas i falun med tjejerna. Blir en hyfsat lugn och mysig kväll med tanke på Stockholm imorn. Alva kommer snart så ska fixa lite innan det. Trevlig kväll!



RSS 2.0